anzan.blogg.se

Resultatet av första kittet - 8 sidor!!

Publicerad 2014-12-28 13:27:21 i Iggydodie kit, Project Life, Scrap-kit,

Hej hej
 
Jag har ALDRIG varit snabb med att scrappa PL sidor! Har liksom aldrig riktigt hittat nåt "flow" i det & därför inte tyckt att det varit något som drar lika mycket som att göra traditionella LO:s. Tills nu. Alltså, jag ÄLSKAR kitten jag fick (köpt) av Iggydodie!!! Jag vet - har redan berömt dem i tidigare inlägg men de är sjukt bra tycker jag! De är så lättscrappade & roliga att jobba med för att allt passar ihop!
 
Det jag valde att börja med var Oktoberkittet som du kan kolla in lite närmre här.
Jag valde det för att jag tyckte det passade färgmässigt med fotona jag har från några av våra dagar i skärgården i somras.
Ofta ligger jag rätt bra i fas med att beställa foton, sätta in dem i plastfickor men sen händer det inte så mycket mer. Så det var helt enkelt dags att scrappa dessa sidor. Eller, om jag ska vara ärlig trodde jag aldrig att jag skulle få alla dessa sidor (8 st) scrappade men hallelulja, de är HELT klara!! Jag har scrappat 8 sidor på 3 dagar, & då pratar vi någon timme här & där för hallå, jag har en 17 månaders hemma ;)

Sjukt kul var det & här kommer en liten kavalkad med bilder. De är tyvärr inte i ordning för jag måste skynda mig att ladda upp alla nu innan Tuva vaknar. Dessutom förväntades jag att städa ur bilen inför vår resa till Lofsdalen imorgon men vem har tid med det när bloggen ska uppdateras!!
Eftersom det är fler än jag på fotona har jag valt att inte alltid visa helbilder.

 
 

 
Tack för att du kikade in! Nu måste jag ut & städa bil ;)

Gott Nytt År!!
 
 
 

Letter LO

Publicerad 2014-12-27 08:02:00 i Gäst DT, LO:s, Pyssloteket, Scrapbooking,

Hej!

Då & då tar jag & Leah en egen dag tillsammans, bara hon & jag. Tror att det är viktigt att barnen får egen tid med bara mamma eller pappa ibland, då de står i centrum utan syskon som kräver uppmärksamhet. Tuva kommer att få göra likadant när hon blir några år äldre! Ser fram emot att gå på hennes första biobesök eller kanske gå & fika :)
 
Nu var det dags för mig & Leah att göra något kul tillsammans & här har jag gjort en enkel LO om det i Lettersize format.
 


Wood Veneers & Chipboard stjärnor Studio CalicoTiny Text "Bright". Tror jag skrivit det tidigare men de här textremsorna är sååå användbara!!
Bakgrunden är gjort med Rub Ons från Tim Holts idea-ology "Numbers" & lite kladd med Distress Stains.

 
Ha en bra dag!

  
 

Liknande inlägg

Minialbum

Publicerad 2014-12-25 08:03:00 i Minialbum, Project Life, Pyssloteket, Scrapbooking,

Hej hej
 
För ett par veckor sen bloggade jag hos Pyssloteket om ett julklappstips.
Ett scrappat Insta-album från We R Memory Keepers. Ett supergulligt & fint album, perfekt att ge bort i julklapp till svärföräldrarna tänkte jag! Mitt album fick heta "16 månader med Tuva" & det har jag fyllt med foton, ett från varje månad tillsammans med textremsor om henne. Hur hon var, vad hon åt, vilken storlek hon hade i kläder, vad hon tyckte om, vad hon inte tyckte om, hennes utveckling mm.

Jag valde såklart ett Turkose album :)

Varje uppslag innehåller ett foto från aktuell månad & en remsa men själva månaden.

 
Tack för att du kikar in!

 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela