anzan.blogg.se

PL om Midsommar 2014

Publicerad 2014-07-25 08:12:00 i Project Life,

Har tjuvstartat lite med uppslagen för Midsommar 2014.
 
Jag scrappar ju 3 olika album (herregud, inte undra på att man inte hänger med) just nu, och ett av dem är för hela familjen - "2014". Där scrappar jag om allt vi gör tillsammans, högtider, födelsedagar eller bara vardagligt osv. Har planerat sidorna, satt in plastfickorna jag ska ha & satt fast post-it lappar (älskar dem) så att jag vet vart allt ska vara. Några foton saknas fortfarande, måste ha glömt att slänga med några i framkalla-mappen sist jag beställde från Crimson så dem beställer jag nästa vända. Gjorde i alla fall titelkortet & lite annat i helgen.

 
 

Chevron

Publicerad 2014-07-22 09:14:00 i Organisera, Scrapbooking,

Jag älskar Chevron mönster & använder det i stort sett på allt jag gör, antingen som stämpel, mask eller dekos. Problemet är att jag inte kan hitta någon Chevron Punch i Sverige. Har googlat & sökt överallt (typ) efter denna lilla punch men nä, finns ingenstans!! Så.........jag klipper mina egna. Använder en Wood Veneer som mall, ritar runt & klipper. Fatta gamnacken man får efter ett tag!!
Har faktiskt inte tänkt på att man kan göra dem på andra sätt, om man inte äger den där punchen jag så gärna vill ha. Förens igår när en vänlig scrappare på Instagram tipsade om hur man kan gå runt problemet :)
Har även beställt lite Chevron stämplar från Gummiapan som hon tipsade om. Tack för tips om du läser här 4mami!!

Det här hade jag i alla fall med mig ut i båten sist vi var ute - en lagom sysselsättning medan Tuva sov middag. ;)

 
 
 

Liknande inlägg

Gladpost - nya stämplar!

Publicerad 2014-07-21 22:16:00 i Allmänt,

Fick nya stämplarna från Memory Keepers Studio  (tidigare Studio AE) förra veckan. Är jättenöjd med dem!
 
 
Kan inte direkt säga att jag var jättenöjd när jag för några veckor sen fick ett mail från Technique Tuesday där de förklarade att samarbetet med Ali Edwards är över & att de nu döper om "stämpelklubben" till Memory Keepers Studio... Anledningen till att jag (& syrran) gick med för några månader sen var just för att det var Ali som designade stämplarna. Hon är en stor personlig favorit, både vad gäller hennes stämplar men också för hennes grymt fina & ärliga sätt hon dokumenterar sitt & hennes familjs liv på, i text & det hon skapar.
Men jag tänkte att jag ger det nya en chans i alla fall. De stämplar som kom den här gången är jag jättenöjd med, & de som kommer följande 2 månader ser också bra ut! De har nämligen ändrat så att man numera får se 3 månaders stämplar i förväg, innan fick man bara se den aktuella månadens.
 
Men... jag har börjat snegla lite åt andra håll som säljer kit. Så jag funderar på att ändå avsluta den här stämpel-prenumerationen. De är inte alls särskilt dyra - men man kan ju inte prenumerera på allt, även om jag önskar att det var så!! Har ju ett Scrapkit som kommer från Studio Calico varje månad också.
 
Funderar på något av de här...
 
Cocoadaisy - Scrapkit

Freckledfawn - Embellishment Kit
 
PaperIssues - Scrapkit
 
Ska ta reda på lite mer om dem, men det lutar nog åt Freckledfawn & deras dekorationer. Man får ett fullsmetat paket med dekos för ca 300kr. Har papper & PL kort så det räcker men dekorationer kan man aldrig få för många av - eller?! :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela