anzan.blogg.se

Tuvas första dagar

Publicerad 2014-05-31 08:17:00 i Project Life, Scrapbooking,

Fortsätter med mina album här hemma. Den här veckan har jag gjort några sidor i Tuvas album om hennes första dagar. Som jag skrivit tidigare så blandar jag verkligen hej vilt mellan olika format när jag scrappar. Det blir helsidor 30x30cm blandat med Project Life i olika slags plastfickor. Tycker det är roligt att variera så att jag inte blir uttråkad :)
Några bilder från veckans sidor...
 
 

Tags

Publicerad 2014-05-30 21:08:44 i Organisera, Shopping,

Köpte lite tags från Studio Calico som jag satt & klippte i veckan. Jag tror att de lägger upp en ny karta en gång / mån när de släpper ett nytt kit. Tanken är att de tagsen ska passa färgmässigt till den kollektion de skapat. Man köper dem bara via webshopen (2 dollar), får ett mail med länken, laddar hem dem & skriver ut. Superenkelt! Tyckte att "Hello Hello" tagsen var bra färger för mig! Superbra & användbara till både vanliga scrapsidor & Project Life!

 

Liknande inlägg

Gladpost!

Publicerad 2014-05-25 08:00:00 i Scrapbooking, Shopping,

Det har verkligen kommit gladpost den här veckan!! Först fick jag Maj kittet Camelot från Studio Calico. Sen fick jag & syrran våra stämplar från Technique Tuesday & Studio AE.
 
 
Jag började prenumerera på SC kittet för Project Life i Januari 2013. Efter ett tag kände jag att jag inte riktigt hann med att skapa med allt fint jag fick & PL korten växte på hög. (Höggravid & trött) Jag visste att syrran var intresserad av det så hon fick ta över den lådan & jag beställde även scrapbook kittet. Det är så kul att få ett kit som de plockat ihop, jag är grymt nöjd med deras produkter & i stort sett alla kit jag fått. Kan verkligen rekommendera dem om du vill starta en prenumeration! Har alltid fått jättebra service om det är något jag undrat!
 
Nu har vi (jag & syrran) även börjat prenumerera på Studio AE. Ska bli grymt kul att få hennes stämplar i lådan varje månad! Använder verkligen de Ali stämplar jag köpt på både LO.s & PL sidor. Den här månadens stämplar ser ut såhär. NÖJD!! :)
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela