anzan.blogg.se

LO - FUN

Publicerad 2015-04-29 10:23:03 i LO:s, Scrapbooking,

Hej

I Lördags var jag & syrran på Scrap & Pearl i Anexet, tillsammans med ca 998 andra glada scrappare. Tror det var 3:e året det arrangerades men det var första gången för mig & syrran. Härligt att i 12 timmar sitta & scrappa, handla i butikerna, fika med syrran & strosa runt för att se vad alla andra duktiga pysslare gjorde.

Kom ju på den lysande idén för ett par veckor sedan att jag BARA skulle scrappa vår Cypern resa från 2014, så i två veckors tid har jag förberett foton, redigerat, beställt, skrivit ut texter mm. Om idén var så lysande vet jag faktiskt inte såhär i efterhand. Tröttnade lite på att sitta med samma tema i 12 timmar & scrappa :) Nästa gång (om det blir någon träff) så tar jag nog med mig foton att göra en massa LO:s med istället. Eller i alla fall som alternativ.

Trodde att jag skulle vara lite "mätt" på scrappandet efter Lördagens maraton men det blev precis tvärtom. Kunde jag så skulle jag sitta vid pysselbordet hela tiden nu!! Så igår kväll gjorde jag 2 snabba LO:s, en som jag kan visa nu & den andra kommer upp i Pysslotekets blogg på Fredag.

Tuva som struttar omkring i mina tofflor...
Den vita LO:n smälter in i bakgrunden ser jag nu, men den är i alla fall 30x30cm
"You are so funny" från Pink Paisley (ett fynd från eventet) passade in perfekt här!


ÄLSKAR att jag har en skrivmaskin nu! Så smidigt att ta fram, skriva en snabb text & sen är det klart.

 
Tack för att du kikade in & ha en bra dag!


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela