anzan.blogg.se

Tuvas toffsar

Publicerad 2015-02-24 09:13:01 i Designteam, LO:s, Scrapbooking,

Godmorgon!
 
Idag visar jag den här LO.n som jag bloggade hos Pyssloteket i Fredags. Jag ville göra en sida om Tuva & hennes ovilja att ha hårsnoddar eller hårspännen i sitt hår. Jag lyckades dock ta ett par foton medans hon hade snodden i sitt hår, innan hon drog ut den igen. Jag tycker hon är så söt i tofs så jag hoppas att hon ändrar sig snart :)

Bakgrunden har jag gjort med en stencil, Distress Ink & en vanlig sminksvamp (se mitt förra inlägg)
 


Wood veneer stjärnor Studio CalicoChipboard dekorationer Heidi Swapp

Allt material går att köpa hos Pyssloteket!

Så fort jag hade skrivit sista bokstaven av min text så ångrade jag mig & tyckte (tycker) att det blev skitfult. När jag har en längre text på en LO brukar jag först skriva ut den från datorn & sedan göra remsor men jag orkade/ville inte göra så den här gången & visste att det skulle bli "sådär" med min egen handstil (som jag fortfarande filar på)
 
Samtidigt känner jag lite "skit samma" över det hela. Känner ibland för att effektivisera min scrap process litegrann för att helt enkelt bara "få det gjort". Det är inte hela världen om texten blev sned eller för stor. Jag behöver inte känna mig 100% nöjd varje gång, det är ok med lite skavanker här & där! Jag fick med de ord jag ville & jag kan inte tänka mig att Tuva kommer att sakna textremsorna när hon läser det här i framtiden.

Ha en bra dag!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela