anzan.blogg.se

Hello Tokfia!

Publicerad 2015-01-28 12:54:39 i Designteam, LO:s, Pyssloteket,

Hej hej
 
För ett tag sen fick jag frågan från Pyssloteket om jag kunde tänka mig att vara deras gäst-DT en tid framöver vilket jag självklart tackade ja till! Fick ett otroligt fint & generöst kit av Anna som jag fortfarande skapar med. Nu har jag fått frågan om jag kan tänka mig att fortsätta hos dem som ordinarie i deras DT-team & jaaaaaaa vad glad jag blev!! Det är en ära att få representera en butik tycker jag & särskilt hos Anna som är så otroligt lätt att ha att göra med på alla sätt!
 
I fredags bloggade jag denna LO:n hos Pyssloteket.
 


Rubriken är stämplad med Paper Smooshes Bold Buzz words

Älskar den här stämpeln jag köpte från Pyssloteket för länge sedan. Tror den heter "grid" & jag använder den ofta som bakgrund på både LO:s & Project Life

 

Chipboard stars Studio Calico & stämplade svarta stjärnor med samma stämpelset som rubriken

Tack för att du kikar in här!
 

Scraprum-makeover

Publicerad 2015-01-22 10:05:34 i Organisera,

Hej hej
 
Har gjort om lite i scraprummet. Eller egentligen är det ett kombinerat arbetsrum/scrap/gästrum där vi även har en extrasäng. Det är inget jättestort rum & jag är egentligen inte nöjd med själva möbleringen. Gillar inte när möbler står kant i kant med varandra för att de inte får plats på annat sätt. Å andra sidan så behöver vi ju en extrasäng & en stor hylla så då får det bli såhär!
 
Väggen jag sitter vid målades mörk (!) när vi flyttade in i Oktober 2013. Tyckte det var en bra idé just då & tänkte inte på hur otroligt mörkt det skulle bli i hela rummet.
Satte dessutom upp en stor anslagstavla som jag gjorde själv. Köpte en mjuk spånskiva på Bauhaus & målade den ljusgrå med överbliven färg från renoveringen.
Har sedan dess insett att jag inte får plats med alla grejer jag har & saknade fler hyllor. I efterhand kändes det rätt onödigt med en så stor anslagstavla också.
Bestämde mig för en liten makeover & passade på att måla väggen när jag ändå höll på!
Före:
Hann ta ner allt som hänge på anslagstavlan innan jag kom på att ta en före-bild men där hängde lite inspiration, lite LO:s & annan info.
Expediten är mer än välfylld & som man kan skymta på bilden så används även sängen för avlastning av div grejer. 
 
 
Efter:
Väggen målad i ljus turkose.
Två lackhyllor + två tavellister från IKEA sattes upp ovanför bordet.
De svarta lådorna är också från Ikea. 
Köpte även en mindre anslagstavla som jag satte upp ovanför den väänstra sidan där datorn står. 
Rummet känns plötsligt större med den ljusa väggen & jag är helnöjd!


Tack för titten!

Liknande inlägg

Minialbum "Tuva säger"

Publicerad 2015-01-09 15:03:00 i Gäst DT, Minialbum, Project Life, Pyssloteket,

Hej hej!
 
Idag visar jag ett minialbum hos Pyssloteket.
Det är gjort av 4x6 PL-kort från Kaisercraft, svart papper BooBunny & lite dekoratoner. Flikarna har jag gjort själv med spillpapper som jag hade hemma. Har sedan satt hop det med bindningsmaskinen från ClasOlsson som ni hittar här .
 
Tuva pratar jättemycket just nu, 18 månader gammal om några dagar, så jag ville göra ett litet album med alla hennes ord just nu. Kul för både henne & oss att se tillbax på sen!

Jag har valt att skriva själva ordet på ena sidan, så som Tuva säger/uttalar det. På andra sidan är det en liten förklaring.
 

 
Tack för att du tittar in här!!

Trevlig helg! :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela