anzan.blogg.se

Project life - vår vardag

Publicerad 2015-07-31 14:02:00 i Iggydodie kit, Project Life, Scrapbooking, Story Stamp,

Hej hej
 
Är inne i nåt slags "Project Life flow" just nu. Känns som jag äntligen hittat ett sätt att producera sidor på löpande band. Typiskt att vi ska ut på sjön några dagar nu då, men men....  Tror "flowet" främst beror på 2 saker:
 
1) Fotoskrivare - Vilken frihet!! Äntligen kan jag scrappa de foton jag VILL just NU & inte de som råkar finnas för att jag tidigare beställt dem från Crimson. Alla som håller på med det här vet ju att det tar tid att sitta & planera, redigera, välja ut & beställa foton. När man väl är klar med det så har man ju nästan tappat lusten för det som är roligt, dvs scrappandet. Det är en otrolig lyx att kunna välja ett fåtal foton, skriva ut & sen börja scrappa direkt. Tacksam!!
 
2) "Skiter i om det inte blir perfekt" - Japp, det är så jag jobbar! ,) Eller, det är så jag MÅSTE tänka om det ska produceras i den takt som krävs. Det har inte alltid varit så kan jag säga. Herreguuuuuud vad jag slösat timmar på att sitta & stirra i papper / dekos utan att kunna bestämma mig för hur jag ska göra. Känns sjukt skönt att äntligen inse att det där duttandet & pluttandet med sidorna (det var länge sen) inte funkar i mitt skapande. Numera testar jag tex om en dekoration funkar på ett ställe, tänker typ "njaaa det blir väl bra", tar limmet & smackar dit den. Klart, vidare till nästa.
Här är en typiskt vardags-grej jag scrappat om. När vi går till lekparken efter middan & hänger med tjejerna. Den här dan kom jag ihåg att ta med systemkameran också :)
Foto på mig & Johan nere till höger har Leah tagit på oss. Hon stod högt upp i en lekställning & vi satt nedanför.

Tunn guld washi - älskar!!
Chipboard stjärnorna hittar du här hos Gummiapan
Har även använt lite stämplar från olika Ali Edwards Story stamp set.


Fresta är området vi bor i :)
Den svarta rubriken & geotagen är från ett Iggydodie kit.
 

Tack för titten & trevlig helg!

Ni 2

Publicerad 2015-07-24 14:06:00 i Designteam, LO:s, Pyssloteket, Scrapbooking,

Min stora förebild i scrapvärlden när det gäller att berätta något med sina foton är Ali Edwards! Hon är så grymt duktig på att förmedla en story med sina foton men framförallt med sina texter både om & till sina barn! Önskar att jag kunde tycka att det är enkelt att komma på vad jag ska skriva & framförallt HUR jag ska skriva det. Tycker oftast att det låter så....konstigt när jag får ner orden på papper.

Men det är ju också så att det inte alltid behöver vara så mycket text på det man gör. Ibland räcker några få, men ack så viktiga ord till dem man bryr sig om!

 

Tack för titten & trevlig helg!!
Liknande inlägg

Kalas eller Party?

Publicerad 2015-07-19 00:59:17 i Designteam, LO:s, Project Life, Pyssloteket,

Hej hej!

Hoppas du har det bra! Här rullar allt på i 180 som vanligt & den här stackars bloggen blir tyvärr lite åsidosatt med allt annat som ska hinnas med....livet tex. Men det får vara såhär just nu, så hoppas jag på att hitta en bättre rytm i framtiden. Hoppas att du orkar hänga kvar & kika in här i alla fall!

Sist jag bloggade hos Pyssloteket gjorde jag det med den här PL-sidan. Leah är på väg till ett kalas (om jag får använda det ordet för Leah vet jag inte riktigt, det börjar ju bli lite viktigt att man säger rätt. Kalas eller party....jaja ) hos sin klasskompis.
Ville ha med några fler foton på Leah så det fick bli en PL-sida istället för en LO. Älskar att variera i albumet!


En hög med färdiga PL-kort

Hello - Heidi Swapp Wood veneers
Kalas - Amy Tangerine


Fick några utskrivna ord av syrran som hon skrivit ut med sin Silhouette - älskar dem!


 


 
Tack för titten & ha en bra dag!!
 
 Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela