anzan.blogg.se

Project life - vår vardag

Publicerad 2015-07-31 14:02:00 i Iggydodie kit, Project Life, Scrapbooking, Story Stamp,

Hej hej
 
Är inne i nåt slags "Project Life flow" just nu. Känns som jag äntligen hittat ett sätt att producera sidor på löpande band. Typiskt att vi ska ut på sjön några dagar nu då, men men....  Tror "flowet" främst beror på 2 saker:
 
1) Fotoskrivare - Vilken frihet!! Äntligen kan jag scrappa de foton jag VILL just NU & inte de som råkar finnas för att jag tidigare beställt dem från Crimson. Alla som håller på med det här vet ju att det tar tid att sitta & planera, redigera, välja ut & beställa foton. När man väl är klar med det så har man ju nästan tappat lusten för det som är roligt, dvs scrappandet. Det är en otrolig lyx att kunna välja ett fåtal foton, skriva ut & sen börja scrappa direkt. Tacksam!!
 
2) "Skiter i om det inte blir perfekt" - Japp, det är så jag jobbar! ,) Eller, det är så jag MÅSTE tänka om det ska produceras i den takt som krävs. Det har inte alltid varit så kan jag säga. Herreguuuuuud vad jag slösat timmar på att sitta & stirra i papper / dekos utan att kunna bestämma mig för hur jag ska göra. Känns sjukt skönt att äntligen inse att det där duttandet & pluttandet med sidorna (det var länge sen) inte funkar i mitt skapande. Numera testar jag tex om en dekoration funkar på ett ställe, tänker typ "njaaa det blir väl bra", tar limmet & smackar dit den. Klart, vidare till nästa.
Här är en typiskt vardags-grej jag scrappat om. När vi går till lekparken efter middan & hänger med tjejerna. Den här dan kom jag ihåg att ta med systemkameran också :)
Foto på mig & Johan nere till höger har Leah tagit på oss. Hon stod högt upp i en lekställning & vi satt nedanför.

Tunn guld washi - älskar!!
Chipboard stjärnorna hittar du här hos Gummiapan
Har även använt lite stämplar från olika Ali Edwards Story stamp set.


Fresta är området vi bor i :)
Den svarta rubriken & geotagen är från ett Iggydodie kit.
 

Tack för titten & trevlig helg!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela