anzan.blogg.se

Becky Higgins Exclusive

Publicerad 2015-05-31 13:15:44 i Allmänt,

Hej hej

Går på små moln idag! :) Är så himla glad & nöjd med gårdagen, önskar att jag fick uppleva den igen!
Var på Becky Higgins Exclusive på Långholmens konferens med syrran, som arrangerades av Cicci som äger & driver Chiliinpapers & Designinpapers. Så otroligt bra arrangerat & de lyckades verkligen få det att kännas just exklusivt!
Vi var 19 glada tjejer i samma rum som Becky & hon tog sig tid att prata enskilt med var & en. Tittade i våra album, kommenterade & gav råd eller tips om vi ville. En mer ödmjuk & trevlig person får man leta efter. Njöt av varje sekund som vi andades samma luft. Det låter nästan som att jag är lite "starstrucked" & JA det stämmer verkligen!
Förutom att det såklart var sjukt kul att få träffa självaste Becky Higgins så var det jättekul att få träffa några av de tjejer jag känner igen från nätet. Kanske blir det några nya scrapvänner av det. Hoppas! :)

Här är lite foton från gårdagen...


Syster, Becky & jag

Kittet som ingick. Produkter från "High Five" kollektionen + plastfickor & pennor

Stickers - High FiveOverlays - High Five
Speciality cards - High Five


Rosa / Guld / Vitt - snyggt!!


En av "tjejerna från nätet" är fina Emmeli som jag äntligen fick träffa. Så snäll & trevlig!! Fick massa tips & trix om hur hon gör sina fina kollage som du hittar här

Tack till Cicci med personal för en grymt kul upplevelse!!


// Anzan (på moln)
 
 
 
 
 
 

Tuva & dammsugaren

Publicerad 2015-05-28 10:29:02 i Designteam, LO:s, Pyssloteket, Scrapbooking,

Hej hej

Nu var det länge sedan uppdatering igen.
Tänkte att jag kort & gott visar den här LO:n jag bloggade hos Pyssloteket för ett tag sen.

Lettersize 8,5"x11"
 
 


Älskar färkkombinationen Turkose, Svart, Gul, Vit
 


Ha en bra dag!
 
 

Liknande inlägg

Ordning & reda!

Publicerad 2015-05-18 12:33:16 i Organisera,

Hej hej

Igår tog jag tag i en sak som jag tänkt på (& stört mig på) väldigt länge!! Min förvaring för plastfickor. Eller rättare sagt avsaknaden av förvaring kanske jag ska säga. Många känner säkert igen sig i att plastfickorna är väldigt stora & får inte plats var som helst. I mitt fall har de legat i en stor väska från Panduro, med ringar i så att man enkelt kan bläddra & se vad man har. Och det hade ju varit toppen ifall alla fickor hade fått plats där men så var tyvärr inte fallet vilket gjorde att fickorna ändå var utspridda på olika platser. Några låg i en stor låda från IKEA i min Expedithylla, & resten stod i sina förpackningar på hyllan. Tre olika ställen....då blir det svårt att få ett helhetsintryck av vad man har & det KANSKE har hänt **harkel** att jag köpt fickor jag redan har hemma för att jag helt enkelt inte vetat att jag redan har dem. Rörigt!

Så igår tog jag äntligen tag i detta!
Har sedan tidigare tre såna här arkivboxar från Granit. I dem förvarar jag
1) Teckningar & saker från skolan som Leah tar med hem
2) 30x30cm papper
3) Plastfickor, kartong & färdiga gamla LO:s från 2009 som satt i plastfickor med "fel hål"

Jag tömde låda nr 3 och satte in alla LO:s från 2009 i ett nytt album med nya fickor. Så fick jag det gjort också!

Arkivlådan från Granit hittar du här


Känns det här igen? En hög med hala plastfickor i en enda röra!


Sen sorterade jag upp alla fickor i olika högar på golvet. I en förpackning från WRMK fanns det en fin beteckning över de flesta plastfickor som de säljer, vilket ofta är samma/lika som finns hos Becky Higgins. Jag klippte ut de som jag har & klistrade på svart papper. Tycker att de syns bättre i lådan med svart bakgrund.
Skrev även ut en sida jag hittade på nätet (Pinterest?) när jag sökte "Project Life page protectors". Där fanns fler modeller som jag klippte ut. Resterande ritade jag själv & klistrade på svart papper.
Har använt de flesta A4 mappar som fanns i lådan från början, men eftersom de flesta plastfickorna är högre än mappen har jag delat av varje mapp med en större kartongskiva. På den har jag sedan häftat fast vilka plastfickor som finns bakom varje skiva. Fick ibland skarva några kartonger med varandra i botten för att få höjden, men det är ju inget som syns :)


På vissa, där jag hade förpackningen kvar, har jag klippt ut lite info om storlek. Både inch & cm. Lätt att ta fram info när jag ska beställa foton.
På en flik står det "Special" & det är fickor jag får i mina Iggydodie kit. Ofta lite udda modeller & en av varje så de fick en egen flik.
 
Jag hade ingen aning om att jag hade så många olika modeller av fickor!  Men nu är det i alla fall ordning & reda! :)

Ha en bra dag!

 


 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela