anzan.blogg.se

December Daily 2015

Publicerad 2015-11-03 13:46:00 i December Daily, Minialbum,

Hej!

Bestämde mig till slut för att faktiskt försöka mig på en ny omgång av "December Daily" även i år. Alltså dokumentera December månad separat. Tänkte först inte göra det eftersom jag ännu inte gjort klart förra årets DD album. Men så tänkte jag att om jag har en klar plan för hur jag vill att det ska se ut & anpassa det efter min egen förmåga så kanske jag slutför det i år.

Förra året gjorde jag det nog alldeles för svårt för mig själv genom att göra ett helt eget album från scratch. Hålade plastfickor, gjorde utsidor & band ihop det med min bindningsmaskin. Ett stort arbete som funkade i planeringsstadiet men sen kände jag mig lite mätt på det & hamnade efter med framkallning & idéer vad det skulle fyllas med så det rann ut i sanden...

I år har jag beställ ett färdigt album från Ali Edwards + ett litet kit som är designat av Ashleay Goldberg. Tyckte verkligen om färgerna i det kittet, guld, rosa, rött, ljusblå & mycket svart. Fick även en tub guldfärg, en vit chalk & en "rollerstamp". Nu väntar jag bara på att albumet ska dyka upp så kan jag börja förbereda sidorna, vilket verkar vara nyckeln till framgång för att lyckas slutföra det hela. Alla vet ju att December månad är stressig för de flesta av flera anledningar men jag hoppas & tror att jag kan fixa det här :)


2 av varje 6"x8" papper


PL kort numrerade 1-31

//

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela