anzan.blogg.se

PL - Juni 2015

Publicerad 2015-09-02 14:01:54 i Månadsuppslag, Project Life, Scrapbooking,

 
Hej!

Som jag skrivit tidigare så PL:ar/scrappar jag månadsvis, dvs jag har inga veckouppslag i mitt album utan jag scrappar det jag känner för & sätter in i albumet under resp månad. Det är verkligen en blandad mix av större händelser. Skolavslutning, julafton, födelsedagar men också helt vardagliga saker som får en scrap/PL sida eller ett helt uppslag. Men.... så finns det ju MASSOR med foton (i alla fall i min mobil) som tas under månaden men som inte kommer med i albumet även fast man skulle vilja det, men man orkar / hinner inte göra en hel sida om det. Då tänker jag såhär...
 
Jag börjar göra ett PL-uppslag för varje månad & tar med de foton som hamnar i ovan nämda kategori - vi kan kalla den "vill ha med på ett hörn" :)

Så jag började med ett uppslag för att testa & valde då Juni. Tror inte att jag kommer hinna jobba mig bakåt i tiden med det här så jag fortsätter på Juli & framåt. Tanken är att göra uppslagen relativt enkla så att jag hinner med. Egentligen bara för att jag bara vill ha in dessa vardagsfoton i resp månad i albumet. Och om jag fortsätter med bloggen så lägger jag självklart upp uppslagen här när jag är klar.
 
Juni ser ut såhär.


Wood veneer & Puffy stickers från Shopevalicious!
Ha en bra dag!


 Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Elisabeth Johansson

Publicerad 2015-09-03 22:11:57

Verkligen jättefint!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela