anzan.blogg.se

LO - Snart så...

Publicerad 2014-06-29 11:32:07 i Scrapbooking,

En LO om när Tuva nästan kröp... Hon hade en period när hon satt på alla fyra & gungade fram & tillbaka. Det fångade jag med kameran & förevigade i hennes första album :)

Rotade fram ett gammalt foam-alfabet som jag inte vet märket på... Det är så gammalt att limmet på baksidan torkat för länge sen så de är inte självhäftande längre. Jag gillar för övrigt att rota fram vad jag har i gömmorna & använda det som bara ligger. Ritade svarta streck i det med favoritpennan från American Crafts - Precision pen (nr3).


Stämpel från Technique Tuesday (som vanligt) & Foamstamps (GO) från Studio Calico. Även bakgrundspapperna är från ett SC kit.
  
 

LO - Älskar våra promenader

Publicerad 2014-06-23 11:02:26 i LO:s, Scrapbooking,

Vi promenerar. Mycket! Jag älskar verkligen våra promenader & ville ha med det på en LO.

På den här har jag inte använt något annat papper än vit cardstock (ser dock blå ut på bilden)
Sen kladdade jag på med Distress Ink (Broken China), Distress Stain, Stämplar & Washitejp.


Återigen - Technique Tuesday stämpel


Foamstamps från Studio Calico - Hello Hello Forever
 
 

Liknande inlägg

LO - Bus i blicken

Publicerad 2014-06-20 10:02:00 i LO:s, Scrapbooking,

När jag för ett tag sen satt & tittade i Leahs album från när hon var liten, & de LO:s jag gjort då så slog det mig hur mycket jag scrappat om henne som handlade om de små sakerna. Och med det menar jag att jag inte bara scrappat "fina foton" utan mest om hur hon var, vad hon tyckte om, en speciell min som jag lyckats fånga på bild & sedan scrappat osv. Det här är en sån LO. När Tuva har den där busblicken som bara en förälder kan se ibland :)Tröttnar aldrig på de här stämplarna från Technique Tuesday (Ali Edwards). Har använt dem massor!

 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela