anzan.blogg.se

Augusti 2016

Publicerad 2017-01-29 16:26:54 i Project Life,

Har en del att fota & lägga upp här så jag börjar med månadsuppslaget för Augusti 2016.

Gör ett "månadsuppslag" varje månad vilket gör att jag får med alla möjliga olika foton & händelser på ett uppslag utan att behöva scrappa veckovis.

Material från Ali Edwards, Amy Tangerine & Studio Calico,

"Find joy" är från ett Story kit (Ali Edwards) Tyckte det passade till foto på Tuva som fångar regndroppar med munnen :)

 
 


// AnnaRensar & sorterar

Publicerad 2017-01-25 13:39:03 i Organisera,

De senaste veckorna har jag rensat & sorterat på scrapbordet & i lådor. Har bla en STOR låda med grejer jag inte använder & som jag nu kommer att ge till Tuvas förskola. Den är full med pappersblommor, gamla alfabet & siffror (ej kompletta Thickers ark men ändå bra att ha), klistermärken, chipboardformer, washitejp mm mm. Tror de kommer bli glada för den pyssellådan!!
 

Jag har också rensat ut MASSOR med PL kort från min samling som legat färgsorterade i en av mina skrivbordslådor. Och vad händer när de ligger i en skrivbordslåda? Jo, de används inte. "Det man inte ser...."
Har insett att jag faktiskt bara använder i stort sett samma slags färger hela tiden på mina uppslag & ser därför ingen anledning till att sitta med hundratals kort som jag aldrig kommer att använda, & som någon annan förhoppningsvis får bättre nytta av. Mycket har jag sålt på FB & en del har jag kvar. 
Jag har sorterat dem jag behåller i följande kategorier:

Svart
Grå
Helvita
Vita/Rutiga
Rosa
Gul (eftersom många bra journalingkort från Midnight är lite gula)
Turkose
Journaling (vita/rutiga baksidor av färgade kort som jag inte vill använda är bra att skriva på)
Blandat (från olika märken)
Amy Tan
Story Kit (AE)
EmbossatHade glömt hur mycket jag älskar Midnight korten! Har en ganska stor hög kvar av dem & tänker verkligen använda dem till mina PL uppslag i år! Därför har alla korten fått flytta upp från skrivbordslådan till mitt scrapbord där jag alltid kan se dem. Lätt att bara ta lådan de ligger i (fortfarande färgsorterat) & välja det kortet som passar.
Lådorna som korten ligger i är från IKEA & heter DRAGAN. Det var syrran som tipsade om dem för länge sen (tror efter att Ali visade dem i någon video) & de är verkligen perfekta för PL! Det som syns på bilden är allt jag har kvar. Det är fortfarande väldigt många kort men numera lättare att överskåda & jag är säker på att de kommer att gå åt förr eller senare!


Har fortfarande en del kvar att rensa ut av andra scrapprodukter, bla clearstamps & annat från olika kit jag inte kommer att använda. Men jag är en bra bit på väg att få det så som det passar mig! Målet i år är så lite störningsmoment som möjligt & se till att scrappandet blir enkelt & roligt igen!

// Anna

Liknande inlägg

2017

Publicerad 2017-01-17 13:29:21 i Project Life, Scrapbooking,

Så var jag äntligen klar med första sidan till vårt 2017 album!
Fick tänka om flera gånger eftersom min plan hela tiden sprack av olika anledningar. Tänkte först använda de här stora vita siffrorna från Ali Edwards men så upptäckte jag att jag redan använt siffran 2, & eftersom man bara får en av varje bokstav/siffra i paketet så fick jag tänka om.


Sen tänkte jag stansa rosa foam med min gamla trotjänare QK, men då gick inte foamen in helt i verktyget... Gah!

Så jag stansade helt enkelt i vanligt mönstrat papper istället. Det gick ju bra ändå :)


"DOKUMENTERAT" är en stämpel från Malins Stämplar som du hittar här
Använde Memento Tuxedo Black & Color Theory Flamingo (SC) för att får de olika nyanserna. Det blev lite kladd där det inte skulle vara färg men jag kan leva med sådana skavanker. Inget som stör mig.
Den vita glittriga stjärnan är från AE Story kit "Surprise"


Stämplarna ovan är från Ali Edwards olika Story kits.


Tack för titten!Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela