anzan.blogg.se

Skolfoto LO

Publicerad 2015-09-30 20:49:19 i Designteam, LO:s, Pyssloteket,

Hej hej

Det haglar inte direkt uppdateringar här inne & det beror självklart på att det händer väldigt mycket annat just nu. Jag började nytt jobb i slutet på Augusti vilket jag är superglad för men jag är så TRÖTT på kvällarna! Har fått lära mig sjukt mycket nytt (ekonomi som jag aldrig jobbat med förut) under kort tid. Det känns som att hjärnan kokar över på dagtid & sen är det bara att ställa om & stressa till dagis / skola för att hämta. Däremellan är det öroninflammationer på Tuva (väntar på ny operationstid för röret som ramlade ut), mycket jobb för sambon & allt annat som livet erbjuder under "småbarnsåren" :) Men vi är friska (förutom Tuvas öron då) & har precis kommit hem efter en välbehövlig vecka på Kos. Känner mig trots allt taggad att scrappa vidare så jag tror att bloggen får leva vidare ett litet tag till den med.

Samma dag vi åkte till Kos bloggade jag om den här LO:n hos Pyssloteket.
Ett foto jag tog på Leah samma morgon som hon struttade iväg till skolan för att ta årets skolfoto. Försöker alltid fota barnen på morgonen när det är något speciellt, typ skolfoto, avslutningar osv. Lyckades alltså komma ihåg det även i år :)


Alfabet - Amy TangerineEn favoritstämpel från Kaisercraft

Tack för titten!


PL - Juni 2015

Publicerad 2015-09-02 14:01:54 i Månadsuppslag, Project Life, Scrapbooking,

 
Hej!

Som jag skrivit tidigare så PL:ar/scrappar jag månadsvis, dvs jag har inga veckouppslag i mitt album utan jag scrappar det jag känner för & sätter in i albumet under resp månad. Det är verkligen en blandad mix av större händelser. Skolavslutning, julafton, födelsedagar men också helt vardagliga saker som får en scrap/PL sida eller ett helt uppslag. Men.... så finns det ju MASSOR med foton (i alla fall i min mobil) som tas under månaden men som inte kommer med i albumet även fast man skulle vilja det, men man orkar / hinner inte göra en hel sida om det. Då tänker jag såhär...
 
Jag börjar göra ett PL-uppslag för varje månad & tar med de foton som hamnar i ovan nämda kategori - vi kan kalla den "vill ha med på ett hörn" :)

Så jag började med ett uppslag för att testa & valde då Juni. Tror inte att jag kommer hinna jobba mig bakåt i tiden med det här så jag fortsätter på Juli & framåt. Tanken är att göra uppslagen relativt enkla så att jag hinner med. Egentligen bara för att jag bara vill ha in dessa vardagsfoton i resp månad i albumet. Och om jag fortsätter med bloggen så lägger jag självklart upp uppslagen här när jag är klar.
 
Juni ser ut såhär.


Wood veneer & Puffy stickers från Shopevalicious!
Ha en bra dag!


 Liknande inlägg

PL - Lekparken

Publicerad 2015-09-01 13:19:07 i Allmänt,

Hej hej

Tror väl inte att jag har några läsare kvar här inne vid det här laget, så just nu känns det som att jag skriver till mig själv. :) Har tappat hoppet om att få någon sorts kontinuitet med blogginlägg så just nu känner jag egentligen för att lägga ner den helt. Hinner helt enkelt inte med... Har precis bytt jobb & med allt vad det innebär kan man lugnt säga att jag somnar ovaggad på kvällarna efter att barnen lagt sig. Hinner knappt sitta en enda minut vid scrapbordet & skapar egentligen bara till Pyssloteket just nu, det lilla jag bloggar där inne.

Får se hur det blir med min egen blogg & om jag ska ha den kvar. Tills vidare lägger jag upp det lilla jag hunnit göra :)

Här är i alla fall en PL sida jag gjorde till Pyssloteket för någon vecka sedan.


Fick inte plats med den här Wood Veneer (Heidi Swapp) i själva fickan (3"x4") så jag klistrade helt enkelt fast den utanpå fickan. Gick ju bra det med!
 
Tack för att/om du kikar in här ,)

// 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela