anzan.blogg.se

December Daily

Publicerad 2014-11-07 21:24:05 i Allmänt,

Hej hej!
 
Satte mig idag när Tuva sov middag & gjorde klart de sista sidorna i mitt December 2014 album. Eller...det är ju långt ifrån klart naturligtvis, det ska in foton & annat men December är ju inte här än ;) Får man föressten kalla det "December Daily" om man inte använt Ali Edwards kit? Såg att hon äger rättigheterna till det namnet & att det bara får användas av henne & Studio Calico. Jaja, hon lär ju aldrig hitta till min blogg så jag kallar det nog för DECEMBER DAILY i fortsättningen oxå! 
 
 
 
Bestämde mig ju som sagt för att inte köpa något färdigt kit till det här projektet i år, utan jag plockade fram det jag hade hemma. Färgtemat blev till slut Vit / Grå / Turkose / Guld / Svart.
Har förberett PL kort med datum 1-24. Tänkte faktiskt att julafton (eller kanske juldagen) blir sista datumet i mitt album eftersom jag vill dokumentera hela December fram TILL julafton, sen känner jag att det liksom dör ut lite efter det. Jag vill fokusera på hur vi förbereder inför julen, köper gran, bakar, gömmer julklappar, kom-ihåg-listorna, pyntet osv. Men det kommer garanterat bli en hel del vardag i det oxå!! En dokumentation av Decmber helt enkelt! 
 
Imorgon tänkte jag göra klart framsidan av albumet så det visar jag i veckan, plus hur jag valt att "binda ihop" själva albumet! 
 
Tack för att du kikar in här! 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-11-08 09:09:50

sååå snyggt älskar allt du gör!!

Svar: Tack vad glad jag blir!! :)
anzan.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela