anzan.blogg.se

Min Filofax

Publicerad 2014-11-26 11:36:00 i Organisera,

Hej!
 
Var inte riktigt nöjd med registret i min Filofax A5. Pappret var jättetunt & jag gillade inte färgerna så jag fixade ett nytt med de flikar som jag vill ha!
 
Såhär såg registret ut. Inte jättekul!
 
 
Jag valde ut mönstrat 30x30 papper jag fått i olika scrapkit från Studio Calico & satte igång att skära.
 
 
Måttade även in egna flikar som var lite bredare än de var från början så att jag skulle få plats att stämpla med mitt favoritalfabet, Milo's Alpha från Lawn Fawn som du kan hitta här.
Flikarna har jag "laminerat" med redan färdiga plastflikar från We R Memory Keepers, Tab Stickers & de hittar du här. Meningen är väl egentligen att man ska använda en liten mackapär för att stämpla ut själva pappret som ska vara i fliken oxå men jag använder alltid mina plastflikar som de är & klistrar dem på det jag skriver ut själv. 

Det blev varsin flik till tjejerna - där jag samlar allt "just nu" om dem, tex om Leah säger något roligt som jag inte vill glömma (för skriver jag inte upp det så glömmer jag det garanterat!), utveckling av Tuva osv osv. Allt samlat på samma ställe!
 

 
En flik fick bli "Scrap" såklart!


Här har jag inspiration från sidor jag hittar på nätet... LO:s, PL uppslag eller färgkombinationer som jag fastnar för & inte vill glömma bort.
 
 
...men även mina egna "att göra" listor. Kollade igenom vårt 2014 album & noterade allt som inte är klart & som behöver scrappas. Det var en hel del kan jag säga! Två hela sidor fick jag ihop så det är bara att börja beta av! Det som är skönt ändå är att alla foton till detta är i sina plastfickor redan så det är "bara" det roliga kvar ;)
 
 
Tack för att du läser här & ha en bra dag! :)
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Jeanette - Tettiz

Publicerad 2014-11-26 14:25:18

Superfina registersidor! Gillar massor!

...och jag älskar kalendrar och planering, så nu blev jag sugen på att fixa till min egna - har inte använt den på ett tag... ;) Vad har du för storlek på din?

Svar: Tack snälla! 😀Det är A5 på min! Ska ju börja jobba igen i Januari så det måste bli lite ordning & reda 😉
anzan.blogg.se

Postat av: Pillan

Publicerad 2014-11-26 20:33:26

Men va snygg! Kul å se att du använt en "vanlig" kalender o byggt om. Jag har börjar använda en Sn@p-pärm i 6*8 däe jag har PLstämplar o sen flikar med ideer.. Men kanske att jag ska fixa en kalender för planering mm... Tack för inspirationen!
Kram Pillan

Svar: Tack Pillan!! 😀 Sn@p lät ju jättebra som inspirations-samlare oxå!! Men jag behöver verkligen en kalender samtidigt så det fick bli såhär! Gillar att ha allt samlat så att jag bara har EN sak att hålla reda på, virrpanna som jag e! 😉
anzan.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela